Одні б`ють однолітків для "лайків", інші - заробляють на допомогу армійцям

Коментуючи резонансне побиття школярки у Чернігові, соціологи кваліфікують його, як наочний вияв суспільного розшарування - явища, котре у більшості з нас викликає винятково негативні асоціації.


Між тим, у нього є і свій позитивний бік. У розпал скандалу, пов`язаного з побиттям чернігівської школярки, на сторінці FB-групи "Патріотів Українм" з`явилася світлина ось цього хлопця, студента одеського транспортного коледжу, однолітка учасниць хуліганського "селфі" у місті над Десною. Він демонструє камуфляж, який, за повідомленням громадського активіста Валерія Банделюка, придбав за зароблені своїми руками гроші для бійців АТО. "Ось це і є майбутнє України!!! Його варто зробити відомим", - пише Євген.

Лише за годину фото зібрало понад тисячу переглядів та близько сотні коментарів. Наведемо лише один, найбільш показовий, від землячки хлопця Віри Абрамової:

Юначе,ти одесит,а Одеса- мама не може мати байстрят. У дорогої мами- Одеси діти розумні, гідні бути одеситами -українцями. Слава і хвала таким людям.

Важко з цим не погодитись.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...